Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

H παρούσα ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της Θ.ΠΑΓΩΝΗΣ – Γ.ΚΟΧΡΩΝΑ Ι.Ε.Π.Υ.Α. Ο.Ε.

Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα www.netpc.gr, τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας στο www.netpc.gr

Γενικά

Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες του www.netpc.gr, χρησιμοποιούνται, προκειμένου να υπάρχει άμεση επικοινωνία, να δίνονται απαντήσεις σε ερωτήματα που θέτουν, να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους.

Οι πληροφορίες που συλλέγει το www.netpc.gr μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό την διευκόλυνση στις συναλλαγές με την εταιρεία. Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα. Επίσης με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997

Συγκέντρωση πληροφοριών

Η ιστοσελίδα του www.netpc.gr έχει σχεδιαστεί ώστε οι χρήστες του να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν.

Θα σας ζητηθούν προσωπικά δεδομένα μόνο στην περίπτωση που θέλετε να εγγραφείτε, να ολοκληρώσετε μια παραγγελία, να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή να εγγραφείτε στο newsletter του www.netpc.gr. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε είναι οι εξής:

  • - στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης
  • - στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του από το www.netpc.gr
  • - στοιχεία που δίνει ο χρήστης για την εγγραφή του στο newsletter του www.netpc.gr

Κατά την συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η πόλη, το τηλέφωνο σας. Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως στοιχεία αποστολής - παράδοσης μιας παραγγελίας (εάν η παράδοση να γίνει σε άλλη διεύθυνση), και στοιχεία τιμολόγησης. Τέλος θα σας ζητηθεί ο επιθυμητός τρόπος πληρωμής της παραγγελίας. Το www.netpc.gr κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας, για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση και ενημέρωση για νέα προϊόντα/προσφορές.

Πρόσβαση στις Πληροφορίες

Κάθε διεκπεραίωση παραγγελίας απαιτεί την συλλογή προσωπικών στοιχείων, για παράδοση ή κράτηση μιας παραγγελίας. Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του www.netpc.gr για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Το www.netpc.gr απαιτεί από τους υπαλλήλους του και τους συντηρητές της ιστοσελίδας του να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Διαγραφή, Διόρθωση ή Τροποποίηση Πληροφοριών

Το www.netpc.gr επιτρέπει στους χρήστες του να αλλάζουν, διορθώνουν, διαγράφουν ή να συμπληρώνουν δεδομένα και πληροφορίες που μας έχουν αποστείλει. Οι ενέργειες αυτές μπορούν να γίνουν μέσω της σελίδας του www.netpc.gr. Κάνουμε ότι είναι δυνατό για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, αλλά η προστασία τους κωδικού πρόσβασης σας στο www.netpc.gr εξαρτάται και από εσάς.

Περιοδικές Αλλαγές

Το www.netpc.gr επεκτείνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα του, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, έτσι θα ανανεώνει και τη παρούσα πολιτική. Σας προτείνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα να διαβάζετε το περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες.

Αποδοχή των Διαδικασιών Προστασίας τους Απορρήτου που εφαρμόζει το www.netpc.gr

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα, αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς επίσης και με τις προϋποθέσεις και τους όρους χρήσης της που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.