Μετεγκατάσταση Εταιρείας

Η NETPC αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη στην περίπτωση μεταφοράς της έδρας της επιχείρησης ή του γραφείου σας. Η δημιουργία του νέου δικτύου, η εγκατάσταση του εξοπλισμού σας και η ενεργοποίηση του με εγγύηση καλής λειτουργίας είναι ένα έργο που μπορεί να υλοποιήσει η εταιρεία μας με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό.

Η μετεγκατάσταση του Δικτύου δεν είναι ποτέ εύκολη και συχνά μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή του δικτύου και της επιχείρησης σας, αν δεν γίνει σωστά καθώς και σε μεγάλες καθυστερήσεις κρίσιμες για την παραγωγικότητα. Η ασφαλέστερη κίνηση σας είναι να αναθέσετε σε μια επαγγελματική ομάδα τεχνικών για να μετακινήσει τους υπολογιστές και το δίκτυο σας για εσάς. H NETPC θα αναλάβει και να ολοκληρώσει το έργο της μετεγκατάστασης των υπολογιστών και του δικτύου για εσάς με ταχύτητα και ασφάλεια.

Σας προσφέρουμε μία πλήρη υπηρεσία μετεγκατάστασης όπου θα αποσυνδέσουμε και θα συνδέσουμε ξανά όλη σας την υποδομή servers-διακομιστές, workstations-υπολογιστές, routers-δρομολογητές και τα περιφερειακά πλήρως λειτουργικά, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας.

Έχουμε επίσης, τη δυνατότητα να μετακινήσουμε το τηλεφωνικό κέντρο σας (PBX) και να διαμορφώσουμε την καλωδίωση και τη δομή στα νέα σας γραφεία.

Δωρεάν μελέτη και έκδοση προσφοράς.


Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ή ζητήστε να σας καλέσουμε δωρεάν και σύντομα ένας εκπρόσωπος μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας.Έχετε ερωτήσεις, απορίες? Καλέστε μας στο 210 60 33 387.